Κατερίνα Γκαγκάκη: “Πιθανώς να μην το προλάβω να κάνω παιδί!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο People. Η διευθύντρια επικοινωνίας του Ant1, που για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του YFSF αποκαλύπτεται και μιλά για το γάμο, τα παιδιά και τις διατροφικές διαταραχές.
“Ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένη με την εικόνα μου και γι’ αυτό βρέθηκα με ανορεξίες, βουλιμίες και εμετούς”, παραδέχεται η ίδια και αναφέρει πως στον έρωτα ψάχνει το εξής: “Θέλω κάποιον που να με κάνει να αφεθώ”.

/

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού αναφέρει: “Το να κάνω ένα παιδί είναι κάτι που μόλις τώρα μου έρχεται στο μυαλό – και πιθανώς να μην το προλάβω” και συμπληρώνει: “Θεωρητικά θα ήθελα να έχω κάνει νωρίτερα ένα παιδί, να προλάβει να το δει η μαμά μου”.
Πώς βλέπει όμως, το γάμο;
“Ούτε στο γάμο, ούτε στον αρραβώνα έφθασα ποτέ κοντά. Ούτε μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Δεν θέλησα καν να συζήσω”.

/

Μιλώντας για το X Factor, αποκάλυψε πως ένας από τους βασικούς λόγους που είπε τελικά το “ναι” ήταν επειδή θεωρούσε πως θα άρεσε στη μαμά της. “Τότε είχε μόλις αρρωστήσει και περνούσε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και πράγματι το έκανε κέφι. Ενώ, τρία χρόνια μετά, όταν μου είπε ο Γιάννης Λάτσιος για το YFSF, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “τώρα δεν υπάρχει λόγος, δεν υπάρχει πια η μαμά μου να το δει”. Αυτό στο μυαλό μου ήταν τόσο έντονο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου κύκλου, που ήμουν πολύ τεντωμένη και δεν περνούσα καλά. Φέτος, που είμαι πιο ήρεμη, το διασκεδάζω πραγματικά”.

/

Αν όμως τη ρωτήσεις πού πέρασε καλύτερα, η απάντηση έρχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. “Στο X Factor. Ήταν πάρα πολύς ο καιρός, ήταν συνεχόμενο, ήταν πολλά τα ταξίδια και πολλές οι ώρες. Ήθελες δεν ήθελες, κάποια στιγμή δενόσουν”.
Μάθε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164