Κατερίνα Καινούργιου: Η αγαπημένη της φωτογραφία και ο τρόπος που την άγγιξε το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Ήρεμα και οικογενειακά πέρασε τις προηγούμενες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε φροντίσει να μαγνητοσκοπήσει την χριστουγεννιάτικη εκπομπή της. Ωστόσο η συγκεκριμένη γιορτή την αγγίζει ιδιαιτέρως και δεν παρέλιεψενα μοιραστεί όσα νιώθει αλλά και τις ευχές της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Εγώ θα τιμήσω τα Χριστούγεννα στην καρδιά μου, και θα προσπαθήσω να το κρατήσω, όλο το χρόνο.” Charles Dickens. Χρόνια πολλά αγάπες μου!Ας κρατήσουμε λοιπον όλο το χρόνο τα Χριστούγεννα στην καρδιά μας…Υγεία,χαρά και ευημερία … Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι…#christmastime», έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας, ενώ υπήρξε και συνέχεια.

Μια από τις χριστουγεννιάτικες βραδιές, την πέρασε με την κολλητή της φίλη Βιβή που λατρεύει κι αγαπά πολύ. Εκείνη περιμένει το πρώτο της παιδί και η παρουσιάστρια, περιμένει πώς και πώς να γεννηθεί αυτ΄οτο πλασματάκι που θα φέρει χαρά στην παρέα. Μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία τους από την έξοδό τους, λέγοντας πως πρόκειται για την αγαπημένη της λήψη αλλά και στιγμή, δείχνοντάς τις αγκαλιά και πιάνοντας η Κατερίνα την κοιλιά της φίλης της.

Δες όσα μοιράστηκε αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια

https://www.instagram.com/p/BdGkdGygDDg/?taken-by=katken85

https://www.instagram.com/p/BdGKCl8AowK/?taken-by=katken85

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164