Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στην Θεσσαλονίκη με αγαπημένα της πρόσωπα! [pics,vid]

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να έχει ένα αρκετά απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει μικρές αποδράσεις και να διασκεδάζει με αγαπημένα της πρόσωπα. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Φτιάξε Καφέ να στα πω” βρήκε ευκαιρία το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου και αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση ως τη Θεσσαλονίκη. Η αγάπη της παρουσιάστριας για την συμπρωτεύουσα είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύει για να δει αγαπημένα της πρόσωπα που μένουν εκεί.

Έτσι, λίγο πριν μας πει “καλημέρα” μέσα από την συχνότητα του Epsilon, η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε ως τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να δει τους φίλους της. Αφού έκανε τις βόλτες της στον Λευκό Πύργο και στους δρόμους της συμπρωτεύουσας, η παρουσιάστρια πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Μιρέλα Πάχου! Η Κατερίνα τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη στον γνωστό καλλιτέχνη και δεν σταμάτησε να τραγουδά όλο το βράδυ τις ερωτικές του μπαλάντες!

Ο σπουδαιότερος λόγος που πήγε στην Θεσσαλονίκη, όμως, ήταν να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα και μερικούς από τους πιο καλούς της φίλους, μιας και η φιλία για την Κατερίνα Καινούργιου είναι από τα σημαντικότερα και σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή της!

“Νιώθω τόσο ευλογημένη… γιατί στην ζωή μου έχω πραγματικούς…λατρεμένους φίλους… Φιλιά: Μια λέξη τόσο μικρή αλλά και τόσο δυνατή που το άκουσμά της και μόνο σε κάνει να χαμογελάς. Ίσως η φιλία μοιάζει με τον κεραυνοβόλο έρωτα που σε χτυπάει κατακέφαλα και αμέσως καταλαβαίνεις πως κάποιος σου ταιριάζει…” έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φόντο τον Θερμαϊκό κόλπο.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

© 2024 tlife.gr