Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Διασκέδασε στο μαγαζί του συντρόφου της με τους συνεργάτες της – Φωτογραφίες, βίντεο

Μια πολύ όμορφη βραδιά για εκείνη και τους συνεργάτες της ετοίμασε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μια πολύ όμορφη βραδιά με καλό φαγητό, μουσική και χορό, μαζί με όλους τους συνεργάτες της, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους ευχαριστήσει για τη φετινή σεζόν. Η επιλογή ωστόσο του μαγαζιού που επέλεξε για να διασκεδάσουν δεν ήταν τυχαία, καθώς όπως αποκαλύφθηκε από τα στόρι της, αυτό ήταν ένα από τα κέντρα εστίασης που διατηρεί ο σύντροφός της στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως πρώτο αποκάλυψε χθες 4/7 το TLIFE, η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο 35χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν φίλοι για χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολύ κοντά και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία τρυφερή σχέση.

Δες παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την έξοδο της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της σε ένα από τα μαγαζιά του συντρόφου της.

Δες τα παρακάτω βίντεο:

© 2024 tlife.gr