Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτευμένη στο Παρίσι! Νέες φωτογραφίες από τη ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό της

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα, δεν έχει κανέναν λόγο πλέον να κρύβει την όμορφη αυτή αλλαγή στην προσωπική ζωή της.

Η παρουσιάστρια μετά από μια πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σεζόν, πλέον απολαμβάνει την ευτυχία και στην προσωπική της ζωή καθώς το τελευταίο διάστημα της έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα ο έρωτας. Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το TLIFE η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη με τον 35χρονο επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο γνωρίζονταν σε φιλικά πλαίσια ωστόσο, η γνωριμία τους εξελίχθηκε το τελευταίο διάστημα σε ένα πολύ όμορφο ειδύλλιο.

Μετά το φινάλε της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου και ο νέος της σύντροφος έκαναν ένα σύντομο ταξίδι στην Αίγινα, και αφού επέστρεψαν για λίγο στην Αθήνα, αναχώρησαν ξανά για την Πάρο αυτή τη φορά. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Οι διακοπές το για νέο ζευγάρι όμως, δεν τελείωσαν εκεί, αφού το βράδυ της Δευτέρας 16/7 έκανα και μια σύντομη απόδραση στο εξωτερικό, σε μια από τις πιο αγαπημένες πόλεις της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ταξίδεψαν στο Παρίσι και η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύντροφός της μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από την γαλλική πρωτεύουσα, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη παρότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Παρίσι.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν τα αγαπημένα τους εστιατόρια, έκαναν μια ρομαντική βόλτα στον Σηκουάνα και κάτω από τον Πύργο του Άιφελ. 

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164