Κατερίνα Καινούργιου: Ετοιμάζεται για την εκπομπή και ζει ένα μεγάλο έρωτα! Οι γλύκες στο instagram! [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της! Τον επόμενο μήνα η Κατερίνα θα επιστρέψει στην τηλεόραση και στην αγαπημένη της δουλειά αφού η εκπομπή της αλλάζει όνομα και ώρα. Αυτή τη σεζόν η παρουσιάστρια θα ξυπνάει πιο αργά καθώς η εκπομπής της θα ξεκινάει στις 10. Οι ιδέες έρχονται η μία μετά την άλλη με την Κατερίνα να ανυπομονεί να επιστρέψει στα σπίτια των τηλεθεατών. Η εκπομπή, σύμφωνα με την εφημερίδα ”Secret” θα λέγεται ”Ευτυχείτε” και θα διαρκεί 3 ώρες.

Όμως πέρα από τα επαγγελματικά της που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο η Κατερίνα είναι και ερωτευμένη. Μετά από αρκετό καιρό ελεύθερης ζωής, η ξανθιά παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Νάσου Αναστασόπουλου και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Η Κατερίνα, όπως και κάθε ερωτευμένη γυναίκα άλλωστε, εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της δίνεται προκειμένου να δει τον αγαπημένο της. Έτσι, δεν είναι λίγες φορές που έχει ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι για να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με τον καλό της.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Κατερίνα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να τους καληνυχτίσει και ο σύντροφός της έσπευσε να σχολιάσει πολλές καρδιές, δείχνοντας δημόσια τον έρωτά του.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164