Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Έχει γενέθλια και κάνει τον απολογισμό της ζωής της! [pic]

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει γενέθλια και κλείνει τα 33 της χρόνια, συνεχίζοντας να διανύει μία από τις πιο καθοριστικές δεκαετίες της ζωής της. Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” βιώνει την επαγγελματική επιτυχία, μιας και η εκπομπή της σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ τα δημοσιεύματα την θέλουν να είναι και ερωτευμένη!

Η όμορφη παρουσιάστρια, με μία ανάρτησή της στο Instagram, έκανε έναν μικρό απολογισμό της ζωής της και το πόσο έχει αλλάξει η ίδια μέσα στα χρόνια. Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη το μεγάλο βήμα στην προσωπική της ζωή – να κάνει δηλαδή οικογένεια – αλλά νιώθει πλέον πιο ώριμη και προσγειωμένη. Πλέον αγαπά τον εαυτό της περισσότερο και έχει μάθει να διεκδικεί αυτά που της αξίζουν είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

«Ίσως είναι η δεκαετία των πιο καθοριστικών αλλαγών για τους περισσότερους, αφού μέσα σε αυτή τη δεκαετία οι περισσότεροι παντρεύονται..μπαίνουν σε μια άλλη φάση της ζωής, αγοράζουν ή φτιάχνουν το δικό τους σπίτι… κάνουν οικογένεια… παιδιά … Στη δική μου περίπτωση, δε θα πω πως πληρώ όλα όσα έγραψα πιο πάνω αλλά σίγουρα κάποια από αυτά. Μπορεί να μην παντρεύτηκα και να έκανα οικογένεια βλέπω όμως τις αλλαγές… Εδώ λοιπόν νιώθω πιο ώριμη, πιο προσγειωμένη και κατασταλαγμένη. Έπαψα πλέον να σηκώνω τα πολλά πολλά. Ξέρω τι θέλω και το διεκδικώ. Αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου…”, έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα μιας γλυκιάς φωτογραφίας από την παιδική της ηλικίας.

Δες όλη την ανάρτηση:

© 2024 tlife.gr