Κατερίνα Καινούργιου για την κρυοσυντήρηση ωαρίων – «Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια του Alpha πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να ξεκινήσει την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Να πω, θα σας πω γιατί εγώ θα φύγω. Σας είχα πει ότι έχω μπει στη διαδικασία κρυοσυντήρησης η οποία διαρκεί περίπου 12ημέρες. Θα πάω τώρα να το κάνω, δεν έπρεπε να έχω πιεί νερό γιατί ουσιαστικά είναι μέθη οπότε καλό είναι να κοιμηθείτε. Μόλις ολοκληρώσω τη διαδικασία θα ανεβάσω ένα ποστ στο Istagram να εξηγήσω για ποιους λόγους το επέλεξα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Εννοείται πως η μητρότητα και το πότε μια γυναίκα θα γίνει μητέρα είναι προσωπική επιλογή της κάθε γυναίκας, αν θέλει να γίνει μητέρα και με ποιο τρόπο θέλει να γίνει μητέρα. Εγώ ιδανικά μελλοντικά θα ήθελα, οπότε μπήκε σε αυτή τη διαδικασία… Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Θα πάω τώρα και θέλω να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μιλήσω με εσάς, θα καλέσω ίσως και κάποιον ειδικό στην εκπομπή να το συζητήσουμε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164