Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου – Γιώργος Λιάγκας: Το ερωτικό καλοκαίρι πριν την έναρξη της σεζόν – Οι σύντροφοι, οι βόλτες και τα ρομαντικά δείπνα

Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργος Λιάγκας, οι δύο αντίπαλοι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης περνούν ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από τα προηγούμενα.

Οι παρουσιαστές βρήκαν τον έρωτα στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κουτσουμπή και της Μαρίας Αντωνά αντίστοιχα και αναμφίβολα θα επιστρέψουν με διαφορετική διάθεση στα πόστα τους.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Ο επιχειρηματίας σύντροφός της, η Πάρος και οι κοινές φωτογραφίες

 

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκλειστικά σου αποκάλυψε πριν το τέλος της περσινής σεζόν το TLIFE, είναι ξανά ερωτευμένη. Ο 35χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι ο άνδρας που από φίλος, έγινε σύντροφος και της έκλεψε την καρδιά.

Οι δυο τους βρίσκονται το περισσότερο διάστημα στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο επιχειρηματίας. Μαζί απολαμβάνουν μπάνια, εξορμήσεις, εκδρομές, ρομαντικά δείπνα και τρυφερές αγκαλιές.

Η Κατερίνα Καινούργιου κρατά χαμηλούς τόνους για τη νέα της σχέση, με τις κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της να είναι περιορισμένες.

«Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα… Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός…. Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι… Ήτανε τότε που αγάπησα τις μέρες του καλοκαιριού, περισσότερο από τις νύχτες… Καλοκαίρι 2024» έγραψε η παρουσιάστρια σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Όσοι έχουν βρεθεί με το ζευγάρι, μιλούν για δύο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους, με τη σχέση τους να είναι σοβαρή.

Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρία Αντωνά, οι αποδράσεις στα νησιά και το πρώτο κοινό ρομαντικό τους στιγμιότυπο

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Λιάγκας γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά. Ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι μαζί τους τελευταίους μήνες αλλά κρατούν πολύ διακριτικούς τόνους.

Για ένα μεγάλο διάστημα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Τήνο, με τη Μαρία Αντωνά να φωτογραφίζει διάφορα σημεία του νησιού χωρίς να βάζει τοποθεσία.  

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα από τις κοινές διακοπές του ζευγαριού:

 

Ακολούθησε, μία μίνι εξόρμηση στη Μύκονο, όπου το πρώτο κοινό ρομαντικό τους στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΟΚ! φιλοξένησε κοινές φωτογραφίες τους από τη βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού των Ανέμων.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας θα επιστρέψουν ανανεωμένοι και εντελώς διαφορετικοί μετά από αυτό το καλοκαίρι!

© 2024 tlife.gr