Κατερίνα Καινούργιου: Γιόρτασε με δυο τούρτες υπερπαραγωγή τα γενέθλιά της!

Είναι το “κορίτσι του Μάη” και φέτος η Κατρείνα Καινούργιου γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το birthday girl, που γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς έκλεισε τα 32 της χρόνια και γιόρτασε τόσο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή του E “Φτιάξε καφέ να στα πώ”, όσο και με τους φίλους της.

Οι δυο τούρτες της ήταν φυσικά 3D σε ροζ χρώμα και η Κατερίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της.

“Σήμερα νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη γιατί σήμερα κατάλαβα ότι, ό, τι και να συμβαίνει, στη ζωή μου υπάρχουν άνθρωποι να γεμίζουν την καρδιά μου και την ψυχή μου μόνο και μόνο με την παρουσία τους και τις ευχές τους… Αν το έχετε νιώσει και ‘σεις, χαμογελάστε γιατί απλά είστε τυχεροί … Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις καθημερινά … σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας”, έγραψε η ίδια, απαντώντας στα δεκάδες μηνύματα των followers της.

Σήμερα νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη !!!γιατί σημερα καταλαβα ότι ό, τι και να συμβαινει στη ζωη μου υπαρχουν άνθρωποι να γεμίζουν την καρδιά μου και την ψυχή μου μόνο και μόνο με την παρουσία τους και τις ευχές τους..Αν το χετε νιώσει και σεις …χαμογελάστε γιατί απλά ειστε τυχεροί … Σ Ευχαριστω Θεέ μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις καθημερινά …σας Ευχαριστω όλους για τις υπέροχες ευχές σας …. #birthdaygirl #feelingblessed #feelingthelove #birthdaycelebration #thanksgodforeverything

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164