Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Η δεύτερη τούρτα που έσβησε για τα γενέθλιά της και το δημόσιο μήνυμα! [pic]

Γεννημένη την 1η Μαΐου του 1985, η Κατερίνα Καινούργιου είχε χθες τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια “έκλεισε” τα 34 και το γιόρτασε μαζί με αγαπημένους της φίλους. Μάλιστα, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” στο Open φέτος δεν έσβησε τα κεράκια της σε μια, αλλά σε δύο εξίσου εντυπωσιακές τούρτες. Την πρώτη της την έκαναν έκπληξη αγαπημένα της πρόσωπα, σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε για εκείνη την παραμονή των γενεθλίων της, ενώ τη δεύτερη την έσβησε βγαίνοντας για φαγητό με τον αδελφό της και καλούς της φίλους.

Με την τούρτα που έσβησε την Πρωτομαγιά, μάλιστα, η Κατερίνα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και με ανοιξιάτικο look, ενώ δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας “πιο ευτυχισμένη από ποτέ” και ευχαριστώντας όλους όσους την θυμήθηκαν σ’ αυτή την ιδιαίτερη μέρα για τη ζωή της.

“Πιο ευτυχισμένη από πότε …. ~Δεν ξέρω αν οι ευχές εξαρτώνται απ’ τη δύναμη που φυσάς ή απ’ τις πιθανότητες που έχει αυτό που ζητάς να πραγματοποιηθεί, ακόμη κι αν στερείται αληθοφάνειας. Πάντως κάθε χρόνο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κλείνω τα μάτια παίρνοντας ανάσα και φυσάω κάνοντας τη δική μου ευχή….~και όλο κ περισσότερα όνειρα μου πραγματοποιούνται … Σας ευχαριστώ όλους για τις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ευχές…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αναμφίβολα το… κορίτσι του Μάη!

© 2024 tlife.gr