Κατερίνα Καινούργιου: Η επίσκεψη στο μαιευτήριο και οι φωτογραφίες – «Η συγκίνηση και η χαρά τεράστια»

Στο μαιευτήριο βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε την καλή της φίλη, Κατερίνα Καλίνογλου η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η παρουσιάστρια του Alpha δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μαιευτήριο έστειλε το δικό της τρυφερό μήνυμα για την καλή της φίλη και τον ερχομό του μωρού.

«Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις κ γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις …

Η Κατ μου (την ξέρετε όλοι ως κατκατ @katkat24 ) έγινε μαμά…Και όταν πήγα στο μαιευτήριο δε μπορούσα να πιστέψω πως αυτό το μικρό πλασματάκι που ανοίγει το στοματάκι του έτσι γλυκούλικα ήταν πριν από μερικές ώρες στην κοιλιά της… Και ξαφνικά η φίλη μου μοιάζει αλλιώτικη. Είναι μαμά. Είναι ΥΠΕΡΟΧΗ …είναι πιο δυνατή απ όσο φανταζόμουν…

Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό, μόνο όταν το ζήσεις το καταλαβαίνεις. Η συγκίνηση και η χαρά …τεράστια !!!

Την αγκάλιασα σφιχτά κ εκείνη την στιγμή δεν αγκάλιασα την επί 20 σχεδόν χρόνια φίλη μου αλλά αυτό το υπερδύναμο πλάσμα στο οποίο εξελίχθηκε…

Η φίλη μου έγινε μαμά. Κι είναι η πιο όμορφη ευκαιρία να αγαπηθώ κι εγώ λίγο παραπάνω, από εκείνο το πλασματάκι που σε λίγο καιρό θα πηδάει και στη δική μου αγκαλιά… Καλώς ήρθες Μαρίνο μας. Γερός και καλότυχος», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164