Wow!

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει το ολοκαίνουργιο καμαρίνι της! Εκεί περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της (Φωτογραφίες)

Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά μας καλημερίζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv! Η οικοδέσποινα του Ευτυχείτε λατρεύει τη δουλειά της, ενώ η εκπομπή της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, καθώς σημειώνει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Εκεί, η Κατερίνα έχει δημιουργήσει ένα μικρό και όμορφο καμαρίνι, στο οποίο της αρέσει να χαλαρώνει αλλά και να διαβάζει τα θέματα της εκπομπής, έχοντας ησυχία.

Όπως μας ενημέρωσε το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου πλέον έχει νέο καμαρίνι! Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έδειξε τον νέο της προσωπικό χώρο στο κανάλι, στο οποίο ανυπομονεί να περάσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πριν ή μετά την εκπομπή της.

«Λίγες στιγμές χαλάρωσης στο ολοκαίνουριο καμαρινακι μου…» σχολίασε η Κατερίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, όπου χαλαρώνει στην πολυθρόνα της, φορώντας μια cozy ροζ φόρμα.

To TLIFE συνέλεξε φωτογραφίες από τα προσωπικά social media της παρουσιάστριας, απ’ όλες τις στιγμές που εκείνη χαλάρωνε στο υπέροχο καμαρίνι της, μετά το τέλος της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει διακοσμήσει το καμαρινάκι της με το δικό της προσωπικό στυλ και ως γνήσια fashionista… το έχει γεμίσει με άπειρα ρούχα αλλά και πολλά καλλυντικά!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164