Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Με denim look για αγορές στα βόρεια προάστια! Φωτογραφίες

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής “Ευτυχείτε” έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη μιας και από τη μία πλευρά η εκπομπή της έχει αγαπηθεί από το κοινό και καθημερινά σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και από την άλλη ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα του, όμως φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο και να τον περνά δημιουργικά μαζί. Ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας η ξανθιά παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έκαναν ένα μίνι tour στις Κυκλάδες και χαλάρωσαν με καλή παρέα και φόντο το ατέλειωτο μπλε του Αιγαίου. Τι και αν ο αέρος ήταν δυνατός και το κρύο αισθητό η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν πτοήθηκαν, αφού όλα έγιναν βάση προγράμματος.

Με την επιστροφή τους στην Αθήνα και στους κανονικούς ρυθμούς τους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια στα βόρεια προάστια. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τις αγορές της σε εμπορικό κέντρο της περιοχής και απόλαυσε τη χαλαρή βόλτα της. Φορώντας ένα ψηλόμεσο μαύρο τζιν, ένα λευκό T-shirt, colour ζακέτα και έχοντας τα μαλλιά της κυματιστά η ίδια παραδίδει μαθήματα στιλ!

Δες φωτογραφίες:

 

 

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr