Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: “Ναι, είμαι έτοιμη να κάνω παιδί”

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της, καθώς όχι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της πάνε από το καλό στο καλύτερο, αλλά έχει εδραιώσει πια την θέση της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Η οικοδέσποινα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» έχει δώσει όλο της το βάρος στην επαγγελματική της ζωή, με συνέπεια να αφήσει λίγο πίσω την προσωπική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα μιλάει για τα προσωπικά της, αποκαλύπτει πως δεν έχει βρει ακόμη τον ιδανικό σύντροφο ενώ τονίζει πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Έχει ακουστεί πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει πάντα το άγχος της κεντρικής παρουσιάστριας. Ισχύει;

Δεν το έχω μόνο εγώ, το έχουν όλοι. Όταν γίνεσαι κεντρικός παρουσιαστής, δύσκολα μετά δέχεσαι να κάνεις βήματα πίσω. Ναι, ισχύει, το παραδέχομαι. Όχι, όμως, πως, αν οι συνθήκες τα έφερναν έτσι, δεν θα δοκιμαζόμουν και σε κάποια άλλη θέση. Θα γυρνούσα ως συμπαρουσιάστρια αν το όνομα που ήταν δίπλα μου το εκτιμούσα, ήταν περισσότερα χρόνια στον χώρο και είχε πείρα. Ναι, θα το έκανα.

Η καριέρα λειτούργησε εις βάρος της προσωπικής σου ζωής;

Αν με ρωτούσες πριν από έναν χρόνο, θα σου απαντούσα “όχι”, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Τώρα που έχω κατασταλάξει σε κάποια πράγματα, θα σου πω ότι ίσως εγώ φταίω που είμαι μόνη μου. Εννοώ πως προτεραιότητά μου είναι η δουλειά.

Παραμένει και τώρα;

Ναι, αλλά είμαι σε μία φάση που θέλω να βρω τον άνθρωπο μου και να δημιουργήσω οικογένεια. Εάν γνωρίσω τον ιδανικό σύντροφο, είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Δεν θα σταματήσω, βέβαια, να δουλεύω. Αλλά, ναι, θα αφοσιωθώ στον άνθρωπό μου. Πιστεύω πως η γυναίκα πρέπει να δουλεύει ακόμα και αν ένας γάμος έχει λύσει όλα τα οικονομικά θέματα.

Υπήρξε στιγμή που ένιωσες πως γνώρισες τον πρίγκιπα του παραμυθιού και μετά απογοητεύτηκες;

Όχι, δεν τον έχω γνωρίσει. Τον περιμένω. Και είμαι συνειδητοποιημένη σε αυτό που σου λέω. Μου έχει πει η μαμά μου “μη αγχώνεσαι, κοριτσάκι μου. Σε κάποιες έρχεται σε μικρότερη ηλικία, σε κάποιες άλλες λίγο αργότερα. Σε όλες θα έρθει κάποια στιγμή”.

Έχεις πληγωθεί πολύ από έρωτες;

Ναι, αλλά κάποια πράγματα έγιναν και δεν θα αλλάξουν. Ίσως έτσι έπρεπε να γίνουν, για να υπάρξουν στην πορεία αλλαγές και σωστά βήματα στην προσωπική μου ζωή.

Χειρίστηκες με λανθασμένο τρόπο την προσβολή κάποιων δεσμών σε σχέση με τη δημοσιότητα;

Ναι. Άθελά μου το έχω κάνει. Θα έπρεπε να προστατεύσω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Αλλάζουν τα χρόνια, τρως χαστούκια, ωριμάζεις, μεγαλώνεις και φιλτράρεις αλλιώς τα πράγματα.

Έχεις μείνει μέσα σε σχέση συμβατικά;

Έμεινα, ναι, γιατί αγαπούσα, παρά το γεγονός ότι έβλεπα ότι τελειώνει. Από συμφέρον δεν έχω μείνει σε σχέση ποτέ. Και κατακρίνω τις γυναίκες που το κάνουν.

Παιδί θέλεις;

Ναι. Είμαι έτοιμη γι’ αυτό.

© 2024 tlife.gr