Κατερίνα Καινούργιου: Οι αλλαγές που θέλει να κάνει στο σπίτι της και η βραδινή έξοδος για τη γιορτή της!

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταματά ποτέ τα νυχτοπερπατήματα! Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφένα στα πω” απολαμβάνει την αθηναϊκή διασκέδαση στα πιο hot στέκια. Άλλωστε έχει πολλούς φίλους τραγουδιστές που θέλει να στηρίζει με την παρουσία της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών σχημάτων της Αθήνας. Αυτή τη φορά είχε και την καλύτερη αφορμή γι ανα βγει να διασκεδάσει αφού το περασμένο Σάββατο είχε την ονομαστική της εορτή.

Το TLIFE την συνάντησε για μία ακόμη φορά να διασκεδάζει στο Κέντρο Αθηνών με το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama. Η Κατερίνα Καινούργιου με την σέξι εμφάνισή της τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Στην παρέα της βρέθηκε όμως και ο κολλητός της φίλος kai pr manager, Χάρης Σιανίδης.

Λίγες ώρες αργότερα, η παρουσιάστρια του Epsilon βρέθηκε να διαλέγει έπιπλα για να ανανεώσει το χώρο της. Μπορεί να μην βρίσκεται πολλές ώρες στο σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά θέλει να είναι όλα με βάση το προσωπικό της γούστο.

Για τον λόγο αυτό επισκέφτηκε γνωστό κατάστημα στα βόρεια προάστια και συμβουλεύτηκε τους ειδικούς για τις αλλαγές που θέλει να κάνει.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από τα νυχτοπερπατήματά της:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164