Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι στην Πάρο με τον σύντροφό της

Στην Πάρο συνεχίζει τις διακοπές της η Κατερίνα Καινούργιου με τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha βιώνει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το TLIFE, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε σχέση με τον 35χρονο επιχειρηματία

Τις τελευταίες ώρες η παρουσιάστρια μοιράζεται στο instagram φωτογραφίες, ενώ σε ένα από τα βραδινά στιγμιότυπα η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε τον λογαριασμό του συντρόφου της στην ανάρτηση γνωστοποιώντας έτσι πως πρόκειται για το νέο τους ταξίδι.

Κατερίνα Καινούργιου: Οι νέες φωτογραφίες από την Πάρο!

Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε νέες εικόνες από τη θέα που απολαμβάνει στο νησί αλλά και μια selfie φωτογραφία της.

Για άλλη μια φορά, η ίδια απέφυγε να μοιραστεί στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, κρατώντας έτσι τις στιγμές για τους δυο τους.

«Μέρες αλλιώτικες …όμορφες μέρες… Σε κάθε ερέθισμα θα τις συναντάς…σε εκείνο το υπέροχο αεράκι, σ αυτόν τον καταγάλανο ουρανό που σε γαληνεύει και στον ήλιο που θα σε μαγεύει γλυκά λίγο πριν δύσει … Πόση γαλήνη κ ομορφιά έχει αυτό το καλοκαίρι», έγραψε στην ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

© 2024 tlife.gr