Κατερίνα Καινούργιου: Οι ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των Ανέμων και ο νέος έρωτας στη ζωή της! [pics,vid]

Ένα μαγικό καλοκαίρι ζει η Κατερίνα Καινούργιου! Πλέον βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει και επίσημα τις διακοπές της, με σκοπό να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Μετά από μία καλοκαιρινή εξόρμηση στην Κεφαλλονιά, αλλά και ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη όπου συνόδευσε τον νέο της σύντροφο σε έναν υπέρλαμπρο γάμο, η Κατερίνα έφυγε για… Μύκονο!

Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Open Beyond έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη καθώς τους τελευταίους μήνες ζει τον έρωτα με τον γοητευτικό Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο. Ο φωτογραφικός φακός του Hello μάλιστα τους απαθανάτισε πριν μερικές εβδομάδες σε τρυφερές στιγμές σε βραδινή τους έξοδο, επιβεβαιώνοντας και επίσημα… ότι οι δυο τους αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν βγάζει στιγμή το μαγιό της και απολαμβάνει αμέτρητες βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου! Μπορεί να κρατά τη σχέση της μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να την προστατεύσει, ωστόσο η ίδια αναρτά συνεχώς στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή της εξόρμηση στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Μάλιστα, η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε και ένα βίντεο όπου την βλέπουμε να κολυμπάει στον βυθό, ενώ αστειεύτηκε ότι πρώτη φορά βουτάει… χωρίς να κλείνει τη μύτη της!

Δες στιγμιότυπα από την απόδραση της στην Μύκονο:

https://instagram.com/p/B0s9EkoCtjt/

Μάλιστα, φαίνεται πως πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, μιας και ο Φίλιππος όπως θα δεις στην τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας, της έκανε σχόλιο!

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις διακοπές της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164