Κατερίνα Καινούργιου: Οι ξένοιαστες στιγμές στην παραλία και ο τρόπος που διατηρεί την σιλουέτα της!

Tα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσιάζει ιδιαίτερα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Και μπορεί οι κοινωνικές της υποχρεώσεις να την αναγκάζουν να βρίσκεται συχνά για δείπνο με φίλους και να δοκιμάζει διάφορες… λιχουδιές αλλά δεν ξεχνά το μυστικό που την κάνει να είναι πάντα σε φόρμα. Και δεν είναι άλλο από την γυμναστική!

Η Κατερίνα, μάλιστα, δεν περιορίζεται μόνο σε ασκήσεις στο γυμναστήριο και συχνά φορά τη φόρμα της και πηγαίνει για τρέξιμο. Αυτό το συνήθιζε κυρίως πριν από την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, που είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της τα πρωινά. Φυσικά προσέχει και την διατροφή της και δεν βγαίνει συχνά εκτός… προγράμματος.

Και σήμερα η μέρα της ξεκίνησε με γυμναστική, αφού δεν είχε εκπομπή λόγω της απεργίας, ενώ πολλές φορές προτιμά και την βραδινή προπόνηση που την κάνει να νιώθει ακόμη πιο δυνατή!

“Sweat…smile and repeat…” Όταν η μέρα μου ξεκινά με άσκηση … #feelinghappy #morningworkout #workoutmotivation #natural #feelinghealthy #selfietime Καλημέρα ! #smellslikesummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

“On good days I workout…on bad days I workout harder…” #latenightworkout #nevergiveup #workoutmotivation #summerishere #focusonmygoals Καλό βράδυ σε όλους …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Και ιδού τ’ αποτελέσματα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164