Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Full in love στο Μιλάνο – Το ρομαντικό ταξίδι έκπληξη του επιχειρηματία στην παρουσιάστρια

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Ο επιχειρηματίας, με αφορμή τη χθεσινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θέλησε να κάνει δώρο στην παρουσιάστρια ένα ρομαντικό ταξίδι στο Μιλάνο. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει μέσα από την εκπομπή της, ότι ο καλός της, τής έχει ετοιμάσει ένα ταξίδι έκπληξη για τη γιορτή των ερωτευμένων και αυτός ήταν ο λόγος που δε θα μπορούσε να βρεθεί στην κοπή πίτας του Alpha.

Το ταξίδι αυτό λοιπόν είχε ως προορισμό το Μιλάνο, όπου βρίσκεται από χθες 14/2 το ζευγάρι. Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής μέσα από διάφορες αναρτήσεις στον λογαριασμό τους στο Instagram μας δείχνουν το πως περνούν τον χρόνο της στην όμορφη Ιταλική πόλη. Βόλτες στους δρόμους του Μιλάνο, ρομαντικά δείπνα αλλά και επισκέψεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της πόλης είναι μόνο μερικά από όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμά του.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις του ζευγαριού από το ταξίδι τους στο Μιλάνο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164