Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Αγκαλιά στο Κολωνάκι – Ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη καθώς όχι μόνο πλησιάζει η πρεμιέρα της για τέταρτη σεζόν στον Alpha με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αλλά είναι και full in love με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στον πεζόδρομο της Χάρητος, λίγα μέτρα μακριά από το εστιατόριο του επιχειρηματία. Μάλιστα, το εξώφυλλο του περιοδικού γράφει πως «Είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους» είτε αυτό σημαίνει συγκατοίκηση… είτε γάμος!

«Είναι το μέρος που τους έφερε πιο κοντά, καθώς εκεί γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι», όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο OK!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι μαζί τέσσερις μήνες, ενώ όσοι τη γνωρίζουν λένε πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Ράπτη στο OK!, μέσα στο φθινόπωρο θα μετακομίσουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Επειδή και οι δύο εργάζονται πολλές ώρες. η συγκατοίκηση είναι κάτι που το θέλουν πολύ, ώστε να περνάνε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί» αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164