Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Μαζί στο Παρίσι! Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»

Τον έρωτά τους εντός και εκτός συνόρων απολαμβάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό φαίνεται πως χαμογελά και πάλι στην προσωπική της ζωή μιας και ο έρωτας της έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Η φιλία με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση, την οποία η ίδια προσπαθεί να διατηρήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, όπως λένε, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και όταν πρόκειται για πρόσωπα αναγνωρίσιμα, όπως είναι η Κατερίνα Καινούργιου, παντού υπάρχει κάποιος που θα την αναγνωρίσει. Έτσι «προδόθηκε» και το πρόσφατο ταξίδι με τον νέο της σύντροφο στην Αίγινα, μέσα από πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Summer’s Cool, ενώ το ζευγάρι βρέθηκε για λίγο και στην Πάρο, γεγονός που αποκαλύφθηκε από ένα στόρι της ίδιας της παρουσιάστριας στο οποίο είχε ταγκάρει τον σύντροφό της και μερικούς ακόμη φίλους της.

Τα τελευταία 24ωρα, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο Παρίσι, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Και παρότι η ίδια δεν έχει αποκαλύψει την παρέα που τη συνοδεύει, η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσουμπή από το ίδιο σημείο στο οποίο βρισκόταν η παρουσιάστρια πρόδωσε το ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που τους πρόδωσαν

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164