Κατερίνα Καινούργιου: «Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα» – Οι όμορφες στιγμές με τον σύντροφό της στην Πάρο

Η Κατερίνα Καινούργιου έζησε ένα από τα πιο όμορφα και ερωτικά καλοκαίρια της ζωής της και σιγά σιγά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά της στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή και μαζί πέρασαν ένα μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο, όπου ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε υπέροχες στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της αλλά και μαζί με τους φίλους της, οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο κυκλαδίτικο νησί.

Το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια προχώρησε σε έναν προσωπικό απολογισμό για το φετινό καλοκαίρι, το οποίο σίγουρα χαρακτηρίστηκε από έρωτα και ευτυχία!

«Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα…
Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός….
Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι…
Ήτανε τότε που αγάπησα τις μέρες του καλοκαιριού, περισσότερο από τις νύχτες… Καλοκαίρι 2024» έγραψε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, δημοσιεύοντας μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η Κατερίνα Καινούργιου περνά εξαιρετικά και στην προσωπική της ζωή, απολαμβάνοντας παράλληλα την επαγγελματική επιτυχία της.

Ο γοητευτικός Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι 35 ετών, συνιδιοκτήτης γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι, τα οποία η Κατερίνα Καινούργιου επισκέπτεται συχνά.

Όπως σου είχε αποκαλύψει πρώτο το TLIFE, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν φίλοι για χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολύ κοντά και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία τρυφερή σχέση.

Μάλιστα, όσοι τους έχουν δει και ζήσει από κοντά, μιλούν για έναν πολύ δυνατό έρωτα… ο οποίος σίγουρα θα έχει μέλλον!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164