Site icon TLIFE

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Οι διακοπές με τα παιδιά στην Κρήτη πριν την τηλεοπτική επιστροφή!

Η ζωή κυλάει ωραία για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στην Κρήτη. Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές με τα δύο του παιδιά, τον μικρό Σπύρο και την Αέλια. Όλοι μαζί βρίσκονται στη γενέτειρα του ηθοποιού τα Χανιά και χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού ενώ παράλληλα γεμίζουν μπαταρίες για τη νέα απαιτητική σεζόν.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τον Κρατερό και την Κατερίνα αλλά φαίνεται πως η τηλεοπτική τους επιστροφή θα τους αποζημιώσει. Το ζευγάρι έχει ήδη “κλείσει” να παρουσιάσει το πρωινό του Star. Αν και δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής ώρα που θα προβάλλεται ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα μας λένε “καλημέρα” τις καθημερινές και θα κάνουν πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου.

Την αρχισυνταξία την υπογράφει η Κατερίνα Μπούσιου, η οποία ήταν μαζί με το ζευγάρι και στο Epsilon, ενώ από την περσινή ομάδα της εκπομπής έχει κλείσει ξανά και η Δήμητρα Καλφούντζου. Σε επαφές για να ενταχθεί στο δυναμικό του νέου πρωινού βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μπάκας, ενώ η αναζήτσηση συνεργατών συνεχίζεται.

Μέχρι τότε, ο Κρατερός και η Κατερίνα κάνουν διακοπές στην Κρήτη με τα παιδιά τους και χαίρεται ένας την συντροφιά του άλλου! Από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν φυσικά και οι εξορμήσεις.

Δες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζευγάρι από τις φετινές του διακοπές στην Κρήτη!

Εικαστική παρέμβαση στο χωροχρόνο: τα Χανιά μέσα από την ύλη και την απόσταξη σταφυλιού. Την αγάπη μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Στο Ναυτικό Μουσείο στα Χανιά (επίσκεψη 1η)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

© 2024 tlife.gr