Κατερίνα Κόκλα: Σέξι δημόσια εμφάνιση μετά τη συνέντευξη για τον Αρναούτογλου

Πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή του από τις Φιλιππίνες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια πως έχει χωρίσει από την Κατερίνα Κόκλα. Η ίδια μίλησε, για πρώτη φορά, στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για το χωρισμό της από τον παρουσιαστή. Η συνέντευξη αυτή έκανε μεγάλη αίσθηση καθώς η αισθητικός από τη Νάξο δεν είχε τοποθετεί ποτέ δημόσια για την προσωπική της ζωή. Παρόλο που συχνά ο φωτογραφικός φακός την συναντούσε σε κοσμικά party εκείνη προτιμούσε να κρατά χαμηλούς τόνους και να είναι αφοσιωμένη στον μεγάλωμα του γιο της, Αναστάση.

Κάτι που συνεχίζει να κάνει και τώρα. Το TLIFE τη συνάντησε όμως με σέξι εμφάνιση σε παρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση”. Η εκδήλωση έγινε στο The Image Gallery στο κέντρο της Αθήνας με την Κατερίνα Κόκλα να κλέβει τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της.

To story της ταινίας

Η ιστορία που ξετρέλανε αναγνωστικό και κινηματογραφικό κοινό ολοκληρώνεται με τον πιο ερωτικά περιπετειώδη τρόπο και το «αντίο» στο καυτό πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης…. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους…

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ

Ηθοποιοί: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164