Κατερίνα Παναγοπούλου: Βραδινή έξοδος στην παράσταση του Γιώργου Νινιού – Φωτογραφίες

Σε μία σπάνια επίσημη δημόσια εμφάνιση απαθανατίστηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου, το βράδυ της Δευτέρας 10/10.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega επισκέφθηκε τον Γιώργο Νινιό στο θέατρο, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα», στο θέατρο Σταθμός.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, ιδιαίτερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, ενώ μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη τον Γιώργο Νινιό για την ερμηνεία του σε μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση με κύρια θέματά της την ανδρική μοναξιά και τη ματαίωση.

Το έργο «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»  είναι υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Ερμίνας Κυριαζή.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Λίγα λόγια για το έργο

Ο συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών Βασίλη Κατσικονούρης («Το γάλα», «Καγκουρό») παρουσιάζει τον καινούργιο του μονόλογο «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα».

Ο Τσιτάχ, ένας πολύπειρος βετεράνος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, κάνει έναν ειλικρινή απολογισμό της μακροχρόνιας πορείας του, προσκεκλημένος από ένα σχολείο για να μιλήσει στα παιδιά για την αξία της άμιλλας και τα αθλητικά ιδεώδη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού, εξιστορεί γεγονότα και εμπειρίες από τη ζωή και την καριέρα του ξετυλίγοντας σιγά-σιγά το κουβάρι της ύπαρξης του, από τη δόξα, τα πλούτη και τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το μηδέν και το περιθώριο.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164