Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι περνά τα πρωινά του καλοκαιριού με τα αγόρια της!

Πριν πέντε μήνες ήρθε στη ζωή της και ο δεύτερος γιος της και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη που είναι στα καλύτερά της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δυο αγόρια τους: τον Μάξιμο και τον μικρό Κίμωνα. Και φυσικά απολαμβάνει και το πρώτο καλοκαίρι με τον 5 μηνών γιο της.

Το νέο μέλος της οικογένειας, όπως καταλαβαίνεις ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια, μιας και είναι η αδυναμία όλων και κυρίως του μεγαλύτερου αδελφού του, του Μάξιμου. Τώρα μάλιστα που είναι και καλοκαίρι τα δυο αγόρια είναι αχώριστα.

Ευτυχισμένη μητέρα η Κατερίνα ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram με τα ποδαράκια του μικρού Κίμωνα, αποκαλύπτοντας πως αυτό το καλοκαίρι περνά τα πρωινά της, μόνο με τους γιους της!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, βέβαια, βρίσκεται και σε πυρετό προετοιμασιών για την νέα παράσταση “Ωνάσης: Τα θέλω όλα” που θα συμμετέχει από τον Οκτώβρη στο θέατρο Παλλάς, και όπως καταλαβαίνεις προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα δυο αγγελούδια της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164