Site icon TLIFE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι περνά τα πρωινά του καλοκαιριού με τα αγόρια της!

Πριν πέντε μήνες ήρθε στη ζωή της και ο δεύτερος γιος της και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη που είναι στα καλύτερά της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δυο αγόρια τους: τον Μάξιμο και τον μικρό Κίμωνα. Και φυσικά απολαμβάνει και το πρώτο καλοκαίρι με τον 5 μηνών γιο της.

Το νέο μέλος της οικογένειας, όπως καταλαβαίνεις ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια, μιας και είναι η αδυναμία όλων και κυρίως του μεγαλύτερου αδελφού του, του Μάξιμου. Τώρα μάλιστα που είναι και καλοκαίρι τα δυο αγόρια είναι αχώριστα.

Ευτυχισμένη μητέρα η Κατερίνα ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram με τα ποδαράκια του μικρού Κίμωνα, αποκαλύπτοντας πως αυτό το καλοκαίρι περνά τα πρωινά της, μόνο με τους γιους της!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, βέβαια, βρίσκεται και σε πυρετό προετοιμασιών για την νέα παράσταση “Ωνάσης: Τα θέλω όλα” που θα συμμετέχει από τον Οκτώβρη στο θέατρο Παλλάς, και όπως καταλαβαίνεις προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα δυο αγγελούδια της.

 

© 2024 tlife.gr