Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της στην καραντίνα! Όλα όσα κάνουν στο σπίτι [pics]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει γίνει μια full time νοικοκυρά στην καραντίνα, καθώς μιας και απέχει από τις θεατρικές της υποχρεώσεις, περνάει όλη την ημέρα μαγειρεύοντας και κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού! Η αγαπημένη ηθοποιός έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας μας, μετά τα αυστηρά μέτρα που έφερε η επέλαση του κορονοϊού και προσπαθεί να απολαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την περίοδο στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δύο τους αγόρια.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, βέβαια, αρχίζει τώρα και καταλαβαίνει πόσο δύσκολη και εξαντλητική είναι η καθημερινότητα μιας νοικοκυράς! Έχοντας δύο παιδιά και έναν άντρα πρέπει καθημερινά να μαγειρεύει, να πλένει, να καθαρίζει και φυσικά να φροντίζει τον Μάξιμο και τον μικρό Κιμωνάκο, ο οποίος ακόμα θηλάζει. Η όμορφη ηθοποιός, φυσικά, απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας παρά την κούραση και την ταλαιπωρία!

Η μέρα περιλαμβάνει αμέτρητα παιχνίδια με τα δύο της παιδιά και η Κατερίνα Παπουτσάκη προσπαθεί να μην τους χαλά χατήρι! Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της πώς περνούν τις μέρες τους στο σπίτι.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο, αφού τα παιδιά της κοιμήθηκαν, και αποφάσισε να περιποιηθεί τον εαυτό της! Η ηθοποιός πήρε βαφές στο σπίτι και έβαψε ολομόναχη τα μαλλιά της, καθώς μετά από αρκετές μέρες εγκλεισμού είχαν κάνει την εμφάνισή τους άσπρες τρίχες. Η Κατερίνα τα κατάφερε, ωστόσο ξέχασε… να βάλει γάντια!

Δες στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164