Site icon TLIFE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Για ποδηλατάδα με τον μικρό Κίμωνα! Απολαμβάνουν μαζί την άνοιξη [pics]

Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη σε καραντίνα, οι celebrities ξεχύνονται έξω για σωματική άσκηση! Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει απολαύσει στο έπακρο τον εγκλεισμό της στο σπίτι, αφού έτσι βρήκε την ευκαιρία να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο τόσο με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά όσο και με τα δυο αγόρια τους, τον Μάξιμο και τον μικρό Κίμωνα.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να βγαίνει για μικρές βόλτες μαζί με τα παιδιά της και να μαζεύει… βιταμίνη D! Μάλιστα, προχθές η Κατερίνα ξεκίνησε ξανά να κάνει ποδήλατο, έχοντας μαζί της τον μικρό της Κιμωνάκο και την κολλητή της, Τζένη Θεωνά!

“Η φανταστική μου γειτόνισσα και φίλη Τζένη Θεωνά, πάντα με social distancing, μας βγάζει φοβερές φώτο! Εδώ σε μια στιγμή αποκάλυψης, όταν αντιλαμβάνομαι ότι ήταν λάθος η πεποίθηση που είχα τόσα χρόνια ότι δν ξέρω ποδήλατο… Τελικά μάλλον ξέρω…μονο εγώ θα μπορούσα να ξεχάσω ότι ήξερα! Πόσα πράγματα θα ανακαλύψω ακόμα για μένα σ αυτή την καραντίνα;” σχολίασε στα social media η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει τον ήλιο, τις βόλτες και την οικογένειά της!

© 2024 tlife.gr