Κατερίνα Παπουτσάκη: Το λαχταριστό γεύμα που έφαγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της [pics]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παρότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της δεν σταματάει τα νυχτοπερπατήματα και τις ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους. Η εγκυμοσύνη της όμορφης ηθοποιού μέχρι στιγμής δεν την έχει ταλαιπωρήσει καθόλου και συνεπώς η καθημερινότητα της δεν έχει αλλάξει.

Η Κατερίνα, διαθέτει άψογες αναλογίες και όπως και στη πρώτη της εγκυμοσύνη έτσι και τώρα έχει πάρει ελάχιστα κιλά. Μπορεί τα πρώτα σημάδια να είναι πλέον ευδιάκριτα όμως τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς δεν έχουν επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση. Το πρώτο τους παιδί, ο Μάξιμος ήρθε στη ζωή τους πρόωρα τον Μάιο του 2013 και παρ’όλο που αρχικά τρόμαξε τους γονείς του, πλημμύρισε τις ζωές τους με απεριόριστη ευτυχία.

Η ηθοποιός επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram. Εχθές, το μαγαζί που διαθέτει ο σύζυγός της στο κέντρο της Αθήνας είχε πάρτι και η Κατερίνα δεν γινόταν να μην πάει. Έτσι, έχοντας ως συνοδό τον αδερφό της έδωσαν το παρών. Η εγκυμονούσα ηθοποιός μάλιστα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις λιχουδιές και τα φαγητά που υπήρχαν στο χώρο και έτσι ενέδωσε σε ένα λαχταριστό σάντουιτς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164