Site icon TLIFE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Βόλτα στο πάρκο μαζί με τον σύζυγό της και τον μικρότερο γιο τους [pics]

Στο πάρκο της γειτονιάς τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τον ενός έτους γιο τους, Κίμωνα.

Το γνωστό ζευγάρι έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του τους δύο γιους του, Μάξιμο και Κίμωνα, συνεπώς κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να περνάει ο χρόνος τους αυτή την περίοδο όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Η όμορφη ηθοποιός είναι πλέον full time μητέρα, αφού λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό έχουν παγώσει τα επαγγελματικά της σχέδια. Σε αντίθεση με εκείνη, ο σύζυγος της έχει επιστρέψει στις επιχειρήσεις του, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην περιοχή του Παπάγου. Η Κατερίνα Παπουτσάκη φορώντας ένα μπορντό κολάν, ένα μαύρο φούτερ, αθλητικά παπούτσια και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τον μικρό Κίμωνα. Ο Παναγιώτης Πιλαφάς παρακολουθούσε τα παιχνίδια τους καθισμένος σε ένα παγκάκι. Μπορεί ο καιρός να ήταν συννεφιασμένος, όμως εκείνοι δεν πτοήθηκαν και πέρασαν παραγωγικά τη μέρα τους.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr