Site icon TLIFE

Κατερίνα Πεφτίτση: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Η Κατερίνα Πεφτίτση και η Πόπη Γαλέτσα αποχώρησαν από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Οι 24 υποψήφιες Greece’s Next Top Model έπρεπε να κάνουν την πρώτη τους… κάθετη πασαρέλα και να φωτογραφηθούν αιωρούμενες στα πλάγια ενός κτιρίου. Τα δυο κορίτσια, ωστόσο, ήταν τα μόνα που δεν κατάφεραν καν να κατέβουν λόγω υψοφοβίας. Η Βίκυ Καγιά τους ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι αναγκαστικά πρέπει να αποχωρήσουν και οι δυο.

Η Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία παρακολούθησε από το σπίτι της το χθεσινό επεισόδιο, καθώς τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά, μετά το τέλος του έκανε τα πρώτα της InstaStories και έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την έξοδό της από το σπίτι του reality μόδας.

«Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει… Τελείωσε το επεισόδιο, τελείωσε το GNTM. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με στηρίζετε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για τα μηνύματα που λαμβάνω και για όσα μου λέτε. Δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, πολύ μαγικό. Και βλέποντας το επεισόδιο σήμερα, αλήθεια ήταν σαν να το ζούσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το GNTM μπορεί να τελείωσε για μένα, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάνε όλα. Θα φροντίσω να μην απογοητεύσω κανέναν από εδώ και πέρα…», είπε χαρακτηριστικά.

Το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Πεφτίτση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Όπως θα διαπίστωσες, μάλιστα, μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Κατερίνα έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Όχι, δεν άλλαξε το γαλάζιο χρώμα των μαλλιών της, αλλά τα έκοψε αρκετά, υιοθετώντας την τάση του κοντού αυστηρού καρέ.

© 2024 tlife.gr