Κατερίνα Στικούδη: Αυτή θα είναι η νονά του δεύτερου γιου της, Νικόλα – «Μου φαίνεται σαν όνειρο»

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε το πρόσωπο το οποίο επέλεξε να βαφτίσει τον δεύτερο γιο της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παρελθόν και δύο στιγμιότυπα από το σήμερα, μας συστήνει την καλή της φίλη, Ελένη, με την οποία η φιλία τους θα εξελιχθεί σε κουμπαριά.

«Που να σας τα λέω … μου φαίνεται σαν όνειρο… Σε γνώρισα όταν ήμουν 20 χρόνων… (πριν 7 χρόνια δηλαδή ) … είχα την τύχει να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, στην αγαπημένη μου γειτονιά την Καισαριανή.

Με αγάπησες από την πρώτη στιγμή… γι αυτό που είμαι, για τη μουσική μου και για όλα όσα αποφάσιζα να κάνω κατά καιρούς.  Πέρασε ο καιρός και αποφάσισα να φύγω μια μέρα.. δε θα ξεχάσω τι μου είχες πει, θα χαθούμε τώρα εμείς; Και σου είχα απαντήσει πως οποίος δεν θέλει να χαθεί δεν χάνεται, σου χαμογέλασα και σε πήρα αγκαλιά…

Τώρα εσυ μικρό μου κοριτσάκι έγινες μια γυναικάρα που θαυμάζω για τους στόχους της και το πείσμα της .. εσύ μικρό μου κοριτσάκι ομόρφυνες πολύ, ψήλωσες  ωρίμασες .. Εσύ μικρό μου κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη θα γίνεις η νονά του δεύτερου γιου μου .. Η συγκίνηση τεράστια …. Θα Σ αγαπώ για πάντα», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

Η φωτογραφία από το παρελθόν:

Οι νέες φωτογραφίες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164