Κατερίνα Βρανά: Η φωτογραφία όταν ξύπνησε από κώμα – «Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα»

Μία φωτογραφία από την «επέτειο» πέντε χρόνων ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή performer γιόρτασε την 23η Απριλίου, ως την ημέρα που «σχεδόν πέθανε», αλλά κατάφερε να ζήσει.

Το εν λόγω στιγμιότυπο δείχνει τα χέρια της Κατερίνας Βρανά, όταν ξύπνησε από το τεχνητό κώμα το 2017.

«ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ
23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2022

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα.

Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι.

Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;;
Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία.
Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα.
Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!!» έγραψε η ηθοποιός.

Δες την ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)

«Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν Θεό αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα, κατάλαβα ότι είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος το οποίο είναι γεμάτο αγάπη. Είχα ήδη αυτοάνοσο στον έντερο και αγνόησα κάθε σημάδι. Δεν είχα πάει να το κοιτάξω. Το 2016 δεν έκατσα πάνω από δύο εβδομάδες. Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες. Όταν ξύπνησα από το κώμα, και δεν μπορούσα να μιλήσω, η οικογένειά μου πανηγύρισε» είχε εξομολογηθεί η Κατερίνα Βρανά σε μία από τις τελευταίες της συνέντεύξεις στο DOT.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164