Site icon TLIFE

Κάτια Ταραμπάνκο – Survivor: Αυτό είναι το ποσό που θα λάβει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης

Νέα πρόσωπα θα δούμε σιγά σιγά στο Survivor, καθώς οι οικειοθελείς αποχωρήσεις το τελευταίο διάστημα είναι αρκετές.

Μία από τις προσθήκες που θα δούμε είναι αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία φημολογείται πως βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο με την παραγωγή να δρομολογεί την επιστροφή της στο Survivor.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα, η Κάτια Ταραμπάνκο συμφώνησε ένα πολύ μεγάλο ποσό ως αμοιβή για να επανέλθει στο Survivor. Όπως λέγεται, η Κάτια θα λαμβάνει 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως η πρώην παίκτρια του Survivor θα είναι η μόνη που θα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει οικειοθελώς εάν έχει πρόβλημα υγείας, χωρίς ρήτρα, ενώ υπάρχουν και συζητήσεις για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η ίδια σε άλλο πρόγραμμα της Acun Media.

H Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, είχε μπει πολύ δυναμικά, φέρνοντας αρκετές νίκες στην ομάδα των Διασήμων. Το νεαρό μοντέλο ωστόσο, είχε οδηγηθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο και εξαιτίας της έλλειψης φαγητού, άρχισε να χάνει σιγά σιγά της δυνάμεις της.

Στη συνέχεια κάποιοι τραυματισμοί στάθηκαν εμπόδιο στην αποδοτικότητάς της, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να παρέμεινε για λίγο χρονικό διάστημα στο Survivor, απέδειξε όμως, πως είναι πολύ δυνατή στα αγωνίσματα και φέτος είναι έτοιμη να μπει πάλι στους στίβους μάχης!

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr