Site icon TLIFE

“Καυτή” εμφάνιση για διάσημη τραγουδίστρια, τρεις μήνες μετά το χωρισμό της! [pics]

Μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης και τα σενάρια γάμου η γνωστή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής -πρώην πια- σύντροφός της έριξαν αυλαία στο ρομαντικό τους ειδύλλιο και πια ακολουθούν δρόμους χωριστούς. Και μπορεί εκείνος να εμφανίστηκε πολύ σύντομα με νέα συνοδό, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια όμως χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο για να δηλώσει… “ελεύθερη και ωραία”!

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου, που δυο μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Άρη Σοϊλέδη, κάνει την μια αποκαλυπτική εμφάνιση μετά την άλλη και ανάβει “φωτιές”. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρέθηκε στο Frangelico για να διασκεδάσει με την παρέα της και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σέξι κόκκινο φόρεμα της.

Η ίδια πάντως, δηλώνει πως με τον πρώην σύντροφό της έχει καλές σχέσης και η απόφαση να χωρίσουν έγινε τη σωστή στιγμή για να κρατήσουν και οι δυο τα καλύτερα από τα δυομιση χρόνια ευτυχισμένης ζωής. “Το αποφασίσαμε τώρα, για να μην χαλάσει τελείως η σχέση μας. Για να μπορώ, δύο μήνες μετά, να σου λέω τα καλύτερα για εκείνον και εκείνος αντίστοιχα για μένα. Δεν είναι υπέροχο αυτό; Ήταν δυόμισι ευτυχισμένα χρόνια!”, είχε αποκαλύψει η Ελένη σε συνέντευξή της!

Κράτα το

© 2024 tlife.gr