Site icon TLIFE

Κέιτ Μίντλετον: Δεύτερη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο – Πού θα δώσει το παρών

Μια δεύτερη δημόσια εμφάνιση πρόκειται να κάνει η Kate Middleton, μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραβρεθεί στον τελικό των ανδρών στο Wimbledon την Κυριακή 14/7, όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι του Kensington.

Όπως αναφέρει το Newssky, η Kate Middleton θα κάνει την εμφάνισή της στον τελικό, μετά τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι αυτό εξαρτάται από τον πρίγκιπα William, καθώς ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι υπερπροστατευτικός απέναντί της.

Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Kate Middleton «ξέρει ότι ο κόσμος θα θέλει να τη δει», αλλά ο William ήταν αυτός που έπρεπε να «αποφασίσει αν είναι αρκετά καλά» για το Wimbledon.

«Είναι τόσο προστατευτικός», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Με τον William στο πλευρό της, είναι ασφαλής γιατί θα τη φροντίσει και δεν θα άφηνε ποτέ κανέναν να της κάνει κακό. Νομίζω ότι εμπιστεύεται τον σιωπηλά και αυτός έχει τον τελευταίο λόγο».

Η Kate Middleton είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την είδηση ότι έχει καρκίνο στο Trooping the Color στις 15 Ιουνίου με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά της να είναι πλευρό της.

© 2024 tlife.gr