Κέιτ Μίντλετον: Οι δύσκολες στιγμές κατά τη θεραπεία της για τον καρκίνο – «Αντέχει καλύτερα την χημειοθεραπεία»

Σαν «πρωταθλήτρια» αντιμετωπίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο η Kate Middleton, όπως αποκάλυψε μια νέα βασιλική πηγή. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απέχει και φαίνεται πως θα απέχει ακόμη για καιρό από τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ σήμερα δεν έδωσε το παρών στον βασιλικό γάμο του δούκα και της δούκισσας του Westminster.

Η Kate Middleton φέρεται να έχει περάσει δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες το χειρίζεται καλύτερα, σε τέτοιο βαθμό που έχει επισήμως «γυρίσει σελίδα».

«Αντέχει καλύτερα αυτή την προληπτική χημειοθεραπεία. Νομίζω ότι πέρασε δύσκολα στην αρχή. Αυτά είναι ισχυρά φάρμακα που παίρνει, αλλά τα ανέχεται καλύτερα και τα πηγαίνει καλύτερα. Είχαμε αναφορές από μέλη του κοινού ότι βγήκε έξω και κυκλοφορούσε. Έχω ακούσει από ορισμένους ανθρώπους ότι… είναι έξω με τα παιδιά. Αυτό είναι ένα πραγματικά θετικό σημάδι», δήλωσε η ειδική στα βασιλικά θέματα, Κέιτι Νίκολ στο Entertainment Tonight.

Αν και «διέρρευσαν» πληροφορίες ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πιθανόν να μην επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντα της, η Νίκολ υποστηρίζει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Πρόκειται οπωσδήποτε να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα», τόνισε η ειδικός στα βασιλικά θέματα.

«Περνάει μια πολύ εξαντλητική θεραπεία που την έχει τις επιπτώσεις της. Αν και μου είπαν ότι έχει κάνει στροφή και τα πάει καλύτερα, θα είναι ακόμα επιρρεπής σε λοιμώξεις καθώς θα περνάει αυτή την προληπτική χημειοθεραπεία. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σχετικά με το με ποιον έρχεται σε επαφή. Δεν θα θέλει να θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο», εξήγησε η ίδια για την Kate Middleton.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164