Site icon TLIFE

Κέιτλιν Τζένερ: Ξεσπά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – «Είναι ντροπή, όχι άνδρες στα γυναικεία αθλήματα»

Μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter, η Κέιτλιν Τζένερ ξέσπασε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την πολυσυζητημένη γροθιά της interxex πυγμάχου, Ιμάν Κελίφ, στην αντίπαλό της που την έβγαλε νοκ άουτ πριν καν συμπληρώσουν ένα λεπτό αγώνα.

Η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης χαρακτήρισε τη συμμετοχή της Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 ως «ντροπή» στο Twitter, απαντώντας σε δημοσίευση της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ σχετικά με το ζήτημα που απασχολεί τον αθλητικό -και όχι μόνο- χώρο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η  Κέιτλιν Τζένερ έγραψε αρχικά: «Αυτό είναι ντροπή! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Όχι άνδρες στα γυναικεία αθλήματα!».

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, στην οποία απάντησε η Κέιτλιν Τζένερ, δημοσίευσε φωτογραφία των δύο αθλητριών από τον αγώνα και έγραψε: «Θα μπορούσε κάποια εικόνα να συνοψίσει καλύτερα το νέο μας κίνημα για τα δικαιώματα των ανδρών; Το μειδίαμα ενός αρσενικού που ξέρει ότι προστατεύεται από ένα μισογυνιστικό αθλητικό κατεστημένο που απολαμβάνει την αγωνία μιας γυναίκας την οποία μόλις χτύπησε στο κεφάλι και της οποίας τις φιλοδοξίες ζωής μόλις διέλυσε».

© 2024 tlife.gr