Site icon TLIFE

Κι άλλη νέα γυναίκα δολοφονήθηκε στο μήνα του μέλιτος!

Ο μήνας του μέλιτος ενός νιόπαντρου ζευγαριού στον Άγιο Μαυρίκιο έκλεισε εφιαλτικά. Η 27χρονη Michaela Harte δολοφονήθηκε 12 μόλις μέρες μετά τον γάμο της με τον John McAreavey.

Το ζευγάρι είχε αναχωρήσει για τον εξωτικό προορισμό την επομένη του γάμου τους που έγινε στις 30 Δεκεμβρίου και έμενε στο Legends Hotel. Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μαζί με τον άντρα της, όταν αποφάσισε να ανέβει στο δωμάτιό τους για να πάρει μερικά μπισκότα για το τσάι της.
Η ώρα περνούσε και ο σύζυγός της ανησύχησε. Ανέβηκε στο δωμάτιο τους και βρήκε την Michaela νεκρή στο πάτωμα. Κάποιος είχε εισβάλει στο δωμάτιό τους με μαγνητικό κλειδί και σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα είχε αντισταθεί στον δολοφόνο που την στραγγάλισε.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει την έρευνα ανακρίνοντας ήδη έξι υπόπτους, από τους οποίους εξαίρεσε τον σύζυγό της που βρισκόταν στο εστιατόριο και πιστεύει ότι ο ένοχος θα βρεθεί σύντομα. Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος την οικογένεια της, ενώ ο πατέρας της, ο Mickey Harte, ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές της Ιρλανδίας είπε “Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί και μας διέλυσε”.
© 2024 tlife.gr