Κιάρα Φεράνι: Ο Φέντεζ πήρε εξιτήριο μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο – Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο

Τέλος καλό όλα καλά στην σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε ο δημοφιλής Ιταλός καλλιτέχνης Fedez. Ο σύζυγος της Chiara Ferragni διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και πριν μια βδομάδα υποβλήθηκε σε ένα κρίσιμο χειρουργείο, το οποίο στέφθηκε από επιτυχία. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το αγαπημένο ζευγάρι μέσα από τα προσωπικά του social media, ο Fedez πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του. Τόσο η Chiara Ferragni όσο και ο Fedez δημοσίευσαν φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στo Instagram από το νοσοκομείο.

«Περάσαμε δύσκολα αλλά είμαστε στο σπίτι μας. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό στο San Raffaele που μας έκαναν να νιώθουμε ασφαλείς και να γυρίσουμε στο σπίτι μας, δίνοντάς μας ελπίδα. Σε ευχαριστώ όμορφε σύζυγέ μου που πάλεψες τόσο σκληρά και ήσουν τόσο γενναίος για την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μας δίνατε κάθε μέρα» έγραψε η διάσημη Ιταλίδα Influencer στην ανάρτηση που έκανε από το νοσοκομείο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164