Κοκκίνου- Βασιλειάδης: Πούλησαν την μεζονέτα τους έναντι 2.5 εκ. ευρώ!

Τρία χρόνια χρειάστηκαν η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Βασιλειάδης, προκειμένου να βρουν αγοραστή για την υπερπολυτελή μεζονέτα που είχαν χτίσει στο Πανόραμα Βούλας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Κι ενώ η αρχική τιμή κυμαινόταν στα 3.5 εκ. ευρώ, η τελική τιμή πώλησης ήταν δύο εκατομμύρια, και αυτό διότι εξαιτίας της κρίσης δεν έβρισκαν αγοραστή.

/

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν γνώστες της αγοράς και του real estate, η αντικειμενική αξία της πολυτελούς μεζονέτας ανέρχεται στα 5 εκ. ευρώ, ποσό που ποτέ δεν αναφέρθηκε λόγω της κρίσης.

Οικονομικές διαφορές

Η όμορφη μεζονέτα ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο το οποίο βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, μετά και το διαζύγιό τους, παρόλο που ο τίτλος ιδιοκτησίας ανήκε στην τραγουδίστρια. Όμως, μέχρι και την περασμένη Άνοιξη το πρώην ζευγάρι προσπαθούσε να βρει λύση καθώς ο Παναγιώτης Βασιλειάδης διεκδικούσε ποσό από την πώληση. Η λύση δόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικίο στο οποίο ο πρώην σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου προσκόμισε τα απαραίτητα τιμολόγια και έτσι κατάφερε τελικά να διεκδικήσει κι εκείνος χρήματα από την πώληση του οικήματος.


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164