Κωνσταντίνα Κομμάτα: Έγκυος για δεύτερη φορά η ηθοποιός;

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και της δημοσιογράφου Έλλης Λεβέντη, σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, την τριών ετών Ιωάννα σε τρεις μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του μιας και η ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα σκέφτομαι ακόμα ένα παιδί. Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι ένα εύκολο παιδί αν και μαθαίνω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά εύκολα. Είμαι έτοιμη», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Κομμάτα στην εφημερίδα Reallife.

H Kωνσταντίνα Κομμάτα που μέχρι πρότινος παρουσίαζε με τον Μιχάλη Παπαδημητρίου την εκπομπή «ΕΡΤ backstage» ωστόσο τώρα σχεδιάζει να μείνει εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων για ένα διάστημα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει το ευτυχές γεγονός, καθώς προτιμούν να κρατήσουν αυτή την περίοδο καθαρά προσωπική.

Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς, δεν έχουν κάνει ούτε θρησκευτικό ούτε πολιτικό γάμο, έχουν όμως υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Ήταν στα πλάνα μας ένας γάμος αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει. Ίσως γίνει ύστερα από χρόνια. Αλλά δεν είναι ότι ο γάμος θα αλλάξει κάτι» είχε πει σε άλλη συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164