Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Βάφτιση στη Θεσσαλονίκη, γάμος στην Κρήτη

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς περνούν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η σχεδόν 1,5 έτους κόρη τους έχει αλλάξει όλη τους τη ζωή. Πότε όμως σχεδιάζουν να τη βαφτίσουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πολυξένης Καραμίχα στη Real Life, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν προγραμματίσει να βαφτίσουν τη μικρή στις αρχές του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από την πόλη όπου έχει βαφτιστεί και ο μπαμπάς της. Η μικρή θα πάρει το όνομα Ιωάννα!

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο γάμος του ζευγαριού δε θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς θα παντρευτούν στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους, άλλωστε, μοιράζουν πλέον τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και στη Μεγαλόνησο, αφού περνούν εκεί μεγάλο μέρος του έτους λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου Σαμαρά. Τον γάμο τους, τον φαντάζονται σαν ένα μεγάλο πάρτι, με τις κρητικές παραδόσεις και παρόντα όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τόσο η πανδημία, όσο και η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ανέβαλαν τα σχέδιά τους, ωστόσο φαίνεται πως το επικρατέστερο σενάριο τους θέλει να παντρεύονται το καλοκαίρι του 2023.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164