Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από το Las Vegas στην Νέα Υόρκη και πίσω στην Αθήνα! [pics,vid]

Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε στο τέλος του. Μετά την μικρή της απόδραση στο Λονδίνο, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έμεινε για αρκετό διάστημα. Η Κωνσταντίνα ταξίδεψε τόσο στην Νέα Υόρκη, όσο και στο Las Vegas, όπου έζησε μοναδικές στιγμές μαζί με τις φίλες της! Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha μπήκε για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και δεν σταμάτησε τις βόλτες στους στολισμένους δρόμους της μητρόπολης του κόσμου.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μαζί με την Γωγώ Φαρμάκη και τις φίλες της βρέθηκαν στο Las Vegas για λίγες ημέρες, όπου απόλαυσαν από κοντά την Mariah Carey! Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε την τύχη να δει από κοντά και την Lady Gaga, την οποία φυσικά απαθανάτισε και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. (Δες εδώ φωτογραφίες)
Μετά τις όμορφες στιγμές που έζησε η Κωνσταντίνα ήρθε επιτέλους η ώρα της επιστροφής στην πατρίδα! Αφού γύρισε για δύο μέρες πίσω στην Νέα Υόρκη να χαιρετήσει τους Έλληνες φίλους της που μένουν εκεί, η παρουσιάστρια πήρε το αεροπλάνο και επέστρεψε στην Ελλάδα, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μπορεί ήδη να νοσταλγεί τις στιγμές που έζησε εκεί, αλλά θα θυμάται για πάντα το όμορφο ταξίδι που έκανε!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164