Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολαμβάνει την καθημερινότητά της! Φωτογραφίες

Στους δρόμους της Γλυφάδας συνάντησε το TLIFE την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha ανέμελη έκανε τη βόλτα της στα νότια προάστια. Με casual look αλλά πάντα με κομμάτια που είναι στη μόδα έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν.

Η Κωνσταντίνα αποτελεί την αγαπημένη τηλεπερσόνα αφού δίνει κάθε φορά ένα λόγο στα media ένα λόγο να ασχολούνται μαζί της. Τόσο η επαγγελματική της ζωή όσο και οι προσωπικές της επιλογές περνούν από το μικροσκόπιο. Εκείνη ωστόσο φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο την καθημερινότητά της.

Αυτή περιλαμβάνει φυσικά την προετοιμασία της εκπομπής της “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, τις κοσμικές εμφανίσεις της αλλά και τις δραστηριότητες που κάνει για τον εαυτό της. Ανάμεσά τους είναι και το γυμναστήριο.

Η νεαρή παρουσιάστρια φροντίζει να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της το οποίο αναδεικνύεται από τα σέξι φορέματα που επιλέγει στις επίσημες εμφανίσεις της και γι’ αυτό αφιερώνει πολλές ώρες στο πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί.

Η εμφάνιση άλλωστε παίζει σημαντικό ρόλο και για τη δουλειά της στην οποία η Κωνσταντίνα έχει αφιερώσει όλη την ενέργειά της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164