Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η αγαπημένη της συνήθεια μετά την καραντίνα! [pics,video]

Η καραντίνα τελείωσε και όλοι σιγά σιγά επιστρέφουν στις αγαπημένες τους ασχολίες και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Έτσι συμβαίνει και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού αρχικά επέστρεψε στις πρόβες και τα Live του “Just the 2 of us” αποφάσισε να χαρεί το καλοκαίρι και να επιδοθεί στις αγαπημένες της συνήθειες.

Κατά την περίοδο του lockdown, η queen Dina δοκίμασε τις δυνάμεις της στη μαγειρική, έκανε πολλή γυμναστική, βγήκε από το σπίτι για ποδήλατο, αλλά και περιπάτους με τον τετράποδο φίλο της Mizu και ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο, η επιστροφή στην κανονικότητα, της έδωσε και πάλι την ελευθερία που επιζητούσε.

Από τις πρώτες αγαπημένες της δραστηριότητες ήταν φυσικά το τένις και η επιστροφή στο γήπεδο, ενώ ακολούθησε και μια βόλτα στον Ιππικό Όμιλο της Βάρης για να κάνει ιππασία.

Ποια είναι όμως η αγαπημένη της συνήθεια; Μα φυσικά οι βόλτες στη θάλασσα και οι βουτιές στα νότια προάστια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που κατάγεται μάλιστα από νησί, την όμορφη Ρόδο, λατρεύει τη θάλασσα. Τώρα λοιπόν, που ο καιρός είναι ιδανικός για βουτιές, η ίδια ξεκίνησε τα μπάνια της στα γαλανά νερά.

Την Δευτέρα, μαζί με την παρέα της έκανε τις πρώτες βουτιές, ενώ και χθες ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες και Video με μαγιό, αλλά και τη θέα που απόλαυσε πλάι στο κύμα.

Και φυσικά τα Video στα social media Δεν έχουν τέλος!

© 2024 tlife.gr