Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η νέα της εμμονή μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές! Video

Ένα γεμάτο καλοκαίρι έζησε και… συνεχίζει να ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η πληθωρική παρουσιάστρια έχει γυρίσει όλα τα ελληνικά νησιά, ενώ τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της, τις πέρασε στη βάση της, η οποία δεν είναι άλλη από τη γενέτειρά της, την όμορφη Ρόδο! Μπορεί να μην γνωρίζει ακόμη τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια και αν θα βρεθεί ή όχι στην τηλεόραση, ωστόσο προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Κωνσταντίνα έχει ήδη ταξιδέψει στην Χάλκη, στην Σύρο, στην Πάρο, στην Πάτμο, στην Σύμη αλλά και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και πλέον βρίσκεται στην πρωτεύουσα.

Το πρόγραμμα της παρουσιάστριας είχε αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα, water sports και άφθονο φαγητό! Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε μέσα στις διακοπές της να ξεκινήσει… γυμναστική! Για την ακρίβεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άρχισε ένα νέο είδος προπόνησης, το οποίο είναι πολύ της μόδας… το λεγόμενο kangoo jumbs! Στη συγκεκριμένη προπόνηση φοράς ειδικά μποτάκια με τα οποία έχεις τη δυνατότητα να πηδάς και να χορεύεις ταυτόχρονα… σαν καγκουρό!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθίστηκε στη πρωτότυπη αυτή γυμναστική και δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την προπόνησή της!

Δες τα βίντεο:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε kangoo jumbs! (1)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με καυτό μπλε κολάν και μπουστάκι ήταν πιο hot από ποτέ!

© 2024 tlife.gr