Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξιτήριο σήμερα από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έζησε για δεύτερη φορά το θαύμα της μητρότητας και πλέον κρατάει στον αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική και πλέον είναι μητέρα δυο αγοριών, καθώς στις αρχές του 2023 γέννησε τον πρωτότοκο γιο της, Βλάσση.

Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο των βορείων προαστίων μαζί με τον νεογέννητο γιο της. Ο Βλάσσης θα γνωρίσει επιτέλους τον μικρό του αδελφό!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ενθουσιασμένη και νιώθει τέλεια με την έλευση του δεύτερου παιδιού της, όπως τόνισε χθες το απόγευμα στο TLIFE, ο γυναικολόγος της, Παναγιώτης Ψαθάς.

Μάλιστα, μετά τη γέννα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία ίσως προδίδει το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια γράφει: «Mom of 2 V».

Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πιθανότητα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να δώσει στον γιο της, το όνομα του μπαμπά της. Ωστόσο θα ειναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μιας και ο πατέρας της, Βασίλης Σπυρόπουλος έχει το ίδιο όνομα… με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!

© 2024 tlife.gr